Fotografisanje muzičkih događaja predstavlja svojevrstan izazov zbog dinamičnog okruženja, i jedinstvenosti svakog trenutka. Naročitu pažnju poklanjamo beleženju atmosfere, publike, prostora i naravno – izvođača. Fotografisali smo različite koncerte u Srbiji i inostranstvu, kao i različite festivale.

Posebno smo ponosni na to što smo deo oficijelnog foto tima koji prati Belgrade Beer Fest (od 2012. godine) i na fotografije iz televizijskih formata Ja imam Talenat (2012, 2013. godina) i X Factor (2013/2014) koje smo eksluzivno zastupali, kako u polju fotografije tako i na društvenim mrežama.

Osim fotografisanja koncerata, možemo ponuditi i uslugu snimanja iz vazduha po odličnim cenama, ali i video montažu/postprodukciju.

 • Fotografisanje koncerta - Mini paket
  150€
  Usluga obuhvata sastanak pre koncerta radi upoznavanja sa scenarijom, set-listom i željama izvođača/producenta, fotografisanje koncerta u standardnom trajanju (90 minuta) + fotografije iz backstage-a, tokom intervjua i slično, u ukupnom trajanju od 120 minuta. Fotografije se isporučuju sa urađenom kolor korekcijom u digitalnom formatu 3 do 5 dana nakon koncerta. Isporučuje se do 60 fotografija.
 • Fotografisanje koncerta - Pro paket
  250€
  Usluga obuhvata sastanak pre koncerta radi upoznavanja sa scenarijom, set-listom i željama izvođača/producenta, fotografisanje kompletnog koncerta + fotografije iz backstage-a, tokom intervjua i slično, u ukupnom trajanju od 100 minuta. Fotografije se isporučuju sa urađenom kolor korekcijom u digitalnom formatu u okviru 24h nakon završetka koncerta. Isporučuje se do 150 fotografija.

  BONUS: Nakon ili tokom koncerta, moguće je dobiti do 10 fotografija za komunikaciju sa medijima ili na društvenim mrežama.

 • Snimanje koncerta - HDDSLR
  Snimanje koncerta, backstage-a, atmosfere. Napravite sjajnu reportažu sa nastupa u trajanju od 10 minuta, ili iskoristite snimke za spot. Snimanje se vrši u HD 1080p@29fps formatu, kvalitetnom optikom na dSLR aparatu.

Fotografije koncerata

Fotografi: Luka Pilipović, Marko Nedeljković

Željko Joksimović i Tony Cetinski / Spens – Novi Sad

Publika u Spensu imala je priliku da uživa u odličnom koncertu u Novom Sadu. Tokom više od tri sata koncerta Željko Joksimović i Toni Cetinski smenjivali su se na bini, a koncert zavšili kao što su i počeli – novom zajedničkom numerom “Zabluda”. Uskoro će biti gotov i video sa ovog koncerta

EthnoGym Party

Sjajna EthnoGym žurka na splavu Shake’n’Sake..kompletnu galeriju pogledajte na njihovoj FB stranici.

Sergej Ćetković – Podgorica / 24.5.2014.

Humaniatarni koncert Sergeja Ćetkovića u Podgorici (Crna Gora) gledalo je više hiljada posetilaca. Sav prihod uplaćen je u fond za žrtve pop lava.

Severina – Arena Beograd // 30.3.2014.

Severina je pred prepunom Kombank arenom priredila vrhunski koncert u saradnji sa brojnim igračima i igračicama, te poznatim rediteljem. MusicStar ovim nastavlja seriju velikih koncerata.