web_design1

Od samog početka osnova našeg poslovanja bila je izrada sajtova za klijente. Naš tim je tokom vremena smo najrazličitijim tehnologijama i stekao iskustvo u velikom broju industrija, tako da Vam možemo pružiti savete neophodne za uspešnu realizaciju vaše nove web prezentacije. Ukoliko već imate postojeći sajt možemo uraditi redizajn sajta, kao i optimizaciju za pretraživače (SEO) kako bi Vaš sajt bio bolje pozicioniran na Google-u.

 • Prikupljanje informacija i sadržaja

  U ovoj fazi u saradnji sa klijentom sagledavaju se specifičnosti poslovnog sistema, definišu ciljevi koji se žele postići putem web sajta, način komunikacije u skladu sa strategijom klijenta i sl.

 • Planiranje

  U odnosu na klijentske zahteve predlažemo i definišemo strukturu sajta, funkcionalnosti, tehnologije, kao i vreme isporuke.

 • Dizajn

  Na osnovu definisane strukture i ciljane publike kreira se look & feel sajta, usklađen sa postojećim elementima Vašeg brenda. Možete se opredeliti za gotov dizajn, ali možemo kreirati i originalni dizajn samo za Vas.

 • Razvoj

  Kada je definisan dizajn, struktura i dostavljen celokupan sadržaj možemo krenuti u realizaciju projekta. Vreme osciluje u zavisnosti od kompleksnosti, ali obično je od 2 do 4 nedelje.

 • Testiranje i isporuka

  Pre isporuke klijentu želimo da potvrdimo da su implementirane sve funkcionalnosti i ispoštovani svi klijentski zahtevi. Nakon obavljenog testiranje sve je spremno za isporuku.

 • Održavanje

  Svaki sajt zahteva povremeno osvežavanje, izmene sadržaja i dodavanje materijala. Internet je aktivan medij i ne smemo dozvoliti da Vaš novi sajt izgleda zapušteno. Nudimo sjajne pakete mesečnog održavanja sajtova