Izrada sajtova

Izrada_Sajtova

Bilo da započinjete biznis i potreban Vam je sajt ili želite da unapredite rad postojećeg poslovnog sistema, mi imamo rešenja za vas. Osim izrade sajta, možemo uraditi i redizajn postojećeg sajta, te optimizaciju. Predlažemo i da pogledate pakete usluga i ostvarite značajne uštede.

Redizajn sajta

redesign

Web je dinamičan medij. S vremena na vreme je potrebno osvežiti izgled Vašeg sajta, napraviti promene u strukturi i implementirati neke nove tehnologije. Vrlo brzo i bez prekida u radu sajta možemo ponuditi novi look & feel Vašoj internet prezentaciji, a to će neretko popraviti poziciju na pretraživačima

Programiranje aplikacija

app

Podignite korisničko iskustvo svojih klijenata na novi nivo. Poboljšajte postprodajnu komunikaciju, povećajte procenat ponovljene kupovine i ostanite u kontaktu sa svojim klijentima kroz aplikacije za mobilne platforme ili društvene mreže.

Optimizacija (SEO)

seo

Poboljšajte poziciju vašeg sajta na pretraživaču, smanjite troškove oglašavanja i povećajte vidljivost brenda. Optimizacija sajta jeste dugotročan proces, ali je i korist dugoročna, zato nam se javite već danas.

Grafički dizajn

graficki

Dizajn flajera, vizit karti, prosekata, kataloga, brošura, kao i bilborda i svih drugih elemenata komunikacije.
Pogledajte usluge iz domena grafičkog dizajna.